Nadja Casadei
-

Huvudpartners

Infratek Maxim Atea Infratek

Nadjas Änglar

Iqona Blomquist TL Bygg
Rbergs Bil Rjk Superwear Harrys Karlskrona

ProBLeM.

  • Det är veckans allra sista dag och jag njuter av tända ljus i en lägenhet som är aningen för stökig men ändå ombonad och varm. 
Jag har sett fram emot söndagen SÅ mycket! För det är Malins pepp-söndag! Och nu då: jo nu har WordPress bestämt sig för att det inte går att ladda upp några bilder.
  • Det går inte heller att få mellanslag eller mellanrum i det jag skriver vilket gör att all text bara flyter ihop. Jag skriver aldrig såhär rörigt annars, det vet du ju 😉 Därför använder jag prickar och skriver i punktform. 
Jag har varit i kontakt med supporten men tydligen har alla användare samma problem. Du kanske är en av dem? Berätta i så fall? Hur gör jag?! 
  • Hur som helst, mitt kanske tråkigaste inlägg sen jag började blogga här. Sorry. Ville nog bara säga att Malin har skickat en hälsning till er och videos finns på hennes instagram inom kort ❤️
Hej alla godingar ☺️ Nu är det äntligen söndag och det är MIN söndag tillsammans med er 😍 💪🏼 Hoppas eran vecka varit bra och att träningen går framåt. Här kommer några övningar som ni kan rivstarta nästa vecka med. Tänk på att värma upp ordentligt och om det är något ni undrar över är det bara att höra av er och glöm inte att gå in på min Instagram och lova att bli vän med mig där, Malincharlotte_ 👊  puss och kram på er ❤️
Nadja Casadei
Follow

Få varje nytt blogginlägg direkt till din Inbox.

Kontrollera din skräppost om du inte får något bekräftelsemail.