Nadja Casadei
-

Huvudpartners

Infratek Maxim Atea Infratek

Nadjas Änglar

Iqona Blomquist TลL Bygg
Rๅbergs Bil R๖jk Superwear Harrys Karlskrona

Kort rapport

img_5577

...

Oj oj oj sรฅ trรถtt jag รคr nu! Idag har varit en fullspรคckad dag. Men oj sรฅ trevlig ๐Ÿ™‚ I morse sprang jag 200-ingar och det gick vรคldigt bra. Jag var lite orolig fรถrst att det skulle kรคnnas i halsen men jag mรคrkte inte av den utan fick istรคllet koncentrera mig pรฅ baksidan. Den vรคrkte en aning efter 8 lopp sรฅ dรฅ var jag fรถr en gรฅngs skull smart och avbrรถt ๐Ÿ˜€ Aaaaahhhh... sรฅ duktigt! Jag skulle ha sprungit 10 st men just nu kรคnns det som att det inte gรถr nรฅgot. Jag gรถr hellre 8 st idag och 10 nรคsta vecka รคn ingenting nรคsta vecka pรฅ grund av en smรคrtande baksida. Nรฅgon har lรคrt sig av sina misstag. Resten av dagen har gรฅtt snabbt... jag har knappt hunnit tรคnka. Nu lรคngtar jag bara till imorgon fรถr dรฅ har jag tvรฅ roliga pass pรฅ schemat. Jag kรคnner mig helt fรคrdig och ska hoppa i sรคng sรฅ lรคngre รคn sรฅ hรคr blir det inte idag ๐Ÿ™‚ Kramar i massor frรฅn en trรถtt, Nadja
Nadja Casadei
Follow

Få varje nytt blogginlägg direkt till din Inbox.

Kontrollera din skräppost om du inte får något bekräftelsemail.