Nadja Casadei
-

Huvudpartners

Infratek Maxim Atea Infratek

Nadjas Änglar

Iqona Blomquist TL Bygg
Rbergs Bil Rjk Superwear Harrys Karlskrona

Det blev spontant och jag är upprörd!

img_1300

Gott med glass och jordgubbar

Nybryggt kaffe och bra musik på spelaren. Ett stycke lillasyster som fortfarande ligger kvar i sängen och snusar. Hur mysigt kan det bli? Själv vaknade jag alldeles för tidigt. Kunde inte sova 🙁 Behövde sova, men kroppen och huvudet vill upp och börja dagen. Irriterande. Idag hade jag kunnat sova ut läääääänge. Jag får ta det en annan dag. Igår blev det spontant och kul hela kvällen. Vi åkte in till stan och satte oss på en pub. Vi åt efterrätt och skrattade som vanligt. Jag drack alldeles för mycket kaffe medan Bissan smuttade på vin. Jag blev utmanad i en het diskussion om hurvida vi svenskar som tävlar för Sverige får skattepengar för att kunna träna och tävla. Och gud som jag gick igång! Bara så ni vet så får vi INGENTING alls av era skattepengar! Vi får fixa våra egna sponsorer och dra in våra egna pengar. Och svensk friidrott får också dra in sina egna pengar. Jag har aldrig sett skymten av några pengar från er (oss, för jag betalar också massor av skatt!) skattebetalare och då har jag ändå tävlat i både EM och VM.  Visst, det kanske finns ett och annat bidrag att få men jag har aldrig fått något. Och de som får ett bidrag får det inte utan att prestera, precis som alla andra måste göra för att få något. Jag har fina och medmänskliga sponsorer som hjälper mig med min ekonomi och först och främst tävlar jag för mig och dem. Om vi nu ska ha de där resonemanget som kom upp igår. För ingen annan har köpt mig. När jag drar på mig Sverige-dräkten så tävlar jag förstås för Sverige men då ska ni veta att det absolut inte är SVERIGE och skattepengar som har tagit mig dit, det har mina sponsorer och jag gjort själv.
img_1085

Mmmm

Ja ni hör ju, hur jag brusar upp. Det är inte meningen. Det är bara det att jag alltid stöter på människor som säger att jag tävlar för DEM, för dem "betalar ju för mig" och den där kommentaren känns så fel. Och de tycker att de har rätt att bli arg på mig om jag inte presterar för jag springer ju faktiskt runt och gör av med "deras pengar". Men, så är det alltså inte. Inte för mig i alla fall. Kanske funkar det annorlunda för dem som får pengar av SOK, jag har ingen aning. Jag kan bara prata för mig själv. Så nu vet ni vem som betalar för mig 🙂 Idag har jag en fullproppad dag... det ska bli kul att se hur jag får ihop den. Jag ska i alla fall börja med att byta om till fräscha träningskläder och sedan köra första passet för dagen. Kramar till er så länge, Nadja
Nadja Casadei
Follow

Få varje nytt blogginlägg direkt till din Inbox.

Kontrollera din skräppost om du inte får något bekräftelsemail.