Nadja Casadei
-

Huvudpartners

Infratek Maxim Atea Infratek

Nadjas Änglar

Iqona Blomquist TลL Bygg
Rๅbergs Bil R๖jk Superwear Harrys Karlskrona

Blekinge Health Arena…

jag-och-petterpetter-jag-och-miropetter-kor-brutalbankHar kรถrt ett riktigt bra kombo-pass idag. Och inte vart som helst! Jag fรถljde med beach-Petter (sorry, men du fรฅr kallas sรฅ ๐Ÿ˜‰ ) ut till Rosenholm fรถr att testa pรฅ trรคningen i det nya elitcentret "Blekinge Health Arena". Vilket stรคlle det รคr! Och vilken tillgรฅng pรฅ allting det finns! Rena paradiset fรถr en idrottare ๐Ÿ™‚ Petter och jag var som lyckliga smรฅ ungar dรคr vi gick omkring bland allt det nya och testade och kollade och trรคnade. Fick ocksรฅ trรคffa min gamla (som i "tidigare i mitt liv" och inte med tanke pรฅ รฅldern) trรคnare Miro Zalar. Denna man. Jag gillar honom skarpt! Han fรฅr mig alltid att ta i det dรคr lilla extra. Som idag nรคr vi skulle testa magstyrkan med en specialรถvning. Lite svรฅrt att fรถrklara hur den gรฅr till utan att visa er men jag kan sรคga att jag รถkade 5 kg pรฅ en omgรฅng bara fรถr att jag taggade till lite. Jag รคlskar nรคr det blir pepp och stoj och stim pรฅ trรคningen. Jag fungerar sรฅ mycket bรคttre dรฅ ๐Ÿ™‚ Nu รคr det hรถg tid fรถr mig att svara pรฅ mina kรคra vรคnners sms... jag har varit sรคmst i vรคrlden pรฅ det idag. Var fรถrst pรฅ centret i tre timmar och sen lunch med Petter och sedan fastnade jag som vanligt pรฅ Kompaniet dรคr syster Gisela jobbar... Aj aj. Sรฅ, vi hรถrs imorgon istรคllet. Kramar till er!
Nadja Casadei
Follow

Få varje nytt blogginlägg direkt till din Inbox.

Kontrollera din skräppost om du inte får något bekräftelsemail.