Riovanschen
Riovanschen

Huvudpartners

Infratek Maxim Atea Infratek

Nadjas Änglar

Iqona Blomquist TL Bygg
Rbergs Bil Rjk Superwear Harrys Karlskrona

Blekinge Health Arena…

jag-och-petterpetter-jag-och-miropetter-kor-brutalbankHar kört ett riktigt bra kombo-pass idag. Och inte vart som helst! Jag följde med beach-Petter (sorry, men du får kallas så ;) ) ut till Rosenholm för att testa på träningen i det nya elitcentret ”Blekinge Health Arena”. Vilket ställe det är! Och vilken tillgång på allting det finns! Rena paradiset för en idrottare :) Petter och jag var som lyckliga små ungar där vi gick omkring bland allt det nya och testade och kollade och tränade. Fick också träffa min gamla (som i ”tidigare i mitt liv” och inte med tanke på åldern) tränare Miro Zalar. Denna man. Jag gillar honom skarpt! Han får mig alltid att ta i det där lilla extra. Som idag när vi skulle testa magstyrkan med en specialövning. Lite svårt att förklara hur den går till utan att visa er men jag kan säga att jag ökade 5 kg på en omgång bara för att jag taggade till lite. Jag älskar när det blir pepp och stoj och stim på träningen. Jag fungerar så mycket bättre då :)
Nu är det hög tid för mig att svara på mina kära vänners sms… jag har varit sämst i världen på det idag. Var först på centret i tre timmar och sen lunch med Petter och sedan fastnade jag som vanligt på Kompaniet där syster Gisela jobbar… Aj aj. Så, vi hörs imorgon istället.
Kramar till er!

Riovanschen
Follow

Få varje nytt blogginlägg direkt till din Inbox.

Kontrollera din skräppost om du inte får något bekräftelsemail.