Nadja Casadei
-

Huvudpartners

Infratek Maxim Atea Infratek

Nadjas Änglar

Iqona Blomquist TL Bygg
Rbergs Bil Rjk Superwear Harrys Karlskrona

Själsfränder….

  hjartan"Själsfränder är två individer som är förutbestämda att vara tillsammans för evigt. Vi har alla en själsfrände, någon som vi alltid har väntat på att träffa och som vi hoppas att till slut få dela resten av livet med. Någonstans finns det någon som väntar på dig. En själsfrände är en person som du är andligt bunden till. Mellan er finns band som aldrig kan brista. Ett band av kärlek och förståelse som överbryggar allt: avstånd, sorger, ja, till och med graven. Mellan dig och din själsfrände gäller en orubblig attraktionslag. Det är som om magnetism drog dig mot just den personen, ett kraftfält du aldrig kan fly undan. Den attraktion du känner till din själsfrände överträffar allt du tidigare upplevt. Utseende, ålder, sexualitet, klass och bakgrund - allt detta förlorar sin betydelse eftersom attraktionen till din själsfrände är djupare och mer meningsfylld. Attraktionen mellan er båda är en själarnas attraktion. När du finner din själsfrände blir livet helt. Känslan av att något saknas försvinner så snart du träffar honom eller henne. Den kärlek du upplever tillsammans med din själsfrände berikar dig och får dig att blomstra, den gör livet meningsfullt och skänker dig lycka och glädje. När du möter din själsfrände känner du dig hel. Det är en kärlek som gör dig glad över att leva och inte rädd för att dö. me-to-you-hjartaSin själsfrände uppfattar man som perfekt. Andra kan se på den personen och fråga: "Vad i all världen ser du hos honom (eller henne)?" Men i ens egna ögon är han eller hon fullkomlig. Vi ser sällan några fel hos vår själsfrände, och när vi gör det har vi en tendens att överse med dem på grund av alla andra beundransvärda egenskaper han eller hon har och på grund av den kärlek vi känner. Din själsfrände är en person som du från första början får en speciell kontakt med. Han eller hon är någon som du dras starkt till. Första gången du träffar din själsfrände känner du ögonblickligen den kontakten. Kemin mellan er fungerar. Många som har träffat sin själsfrände säger att det var något i blicken som först attraherade dem. Det finner jag inte alls överraskande. Det sägs ju att ögonen är själens spegel och det anser jag är sant. En människas sätt att se på en kan avslöja mycket om henne: är hon omtänksam, känslig, självsäker eller rättfram? Ögonen ljuger sällan, vilket är skälet till att opålitliga personer har en tendens att vika undan med blicken när de inte talar sanning. De som är uppriktiga har inget problem med att se andra människor i ögonen, eftersom de inte har något att  dölja. På samma sätt använder två människor som dras till varandra ögonen för att få kontakt. Den som är förtjust i någon har en tendens att med blicken tillgivet fixera föremålet för sin ömma låga, och den som vill få veta mer om dig söker fånga din blick. hjarta-i-handenHur din själsfrände än ser ut i andras ögon så är han eller hon alltid vacker för dig. Den fysiska dragning du känner till din själsfrände har inget med kroppsform, rak näsa eller tjockt hår att göra. För hos din själsfrände ser du egenskaper som ingen annan kan se. Din själsfrände är någon som du genast trivs tillsammans med. Tillsammans med den här personen känner du dig lugn och trygg. Detta är en mycket bra indikation på om du har funnit din själsfrände eller ej, för dina andliga ledsagare skulle aldrig föra dig samman med någon i vars närhet du inte känner dig säker. En själsfrände skulle aldrig undergräva ditt självförtroende. I hans eller hennes sällskap känner du dig aldrig liten eller utsatt. Din själsfrände skulle inte vilja att du någonsin förändrades. Han eller hon tycker att du är underbar som du är. Tillsammans med den här personen blomstrar du, och det är någon som är uppmuntrande och positiv. Han eller hon vill ditt bästa, står på din sida och stöttar dig alltid. Kanske har ni olika åsikt ibland, kanske får du råd som du inte tycker är bra, men när allt kommer omkring är avsikten att du ska få ut det bästa möjliga av livet och bli medveten om dina möjligheter. me-to-you-tva-hjartanDin själsfrände är en person som beundrar och respekterar dig. Han eller hon skrattar aldrig åt dig eller är nedlåtande mot dig. Du behöver inte imponera för att vinna honom eller henne, du behöver aldrig bedriva något spel för att göra dig omtyckt. För din och din själsfrändes själar är bundna till varandra. Ni når varandras innersta i era själars gemenskap. Du tröttnar aldrig på din själsfrände. Intresset är alltid levande och överraskningarna tar aldrig slut. Ni har roligt och skrattar tillsammans. En själsfrände är någon som du verkligen tycker om att vara tillsammans med. Det spelar ingen roll vad ni gör. Om ni så bara sitter hemma eller är ute och promenerar så är det något speciellt att vara tillsammans. ge-mig-ditt-hjartaNär du är ensam önskar du att han eller hon kunde vara där hos dig. Utan att vara medveten om det tänker du på din älskade hela dagarna. När du hör någon nämna hans eller hennes namn ler du. Din själsfrände är en person som du vill röra vid, hålla i din famn och prata med. Någon du bara vill vara hos. Någon du vill leva tillsammans med resten av dina dagar... "
Nadja Casadei
Follow

Få varje nytt blogginlägg direkt till din Inbox.

Kontrollera din skräppost om du inte får något bekräftelsemail.